Sayılarla UKÜ

Bugün, Kıbrıs adasının küçük olmasına rağmen uluslararası yönü, adanın stratejik jeopolitik konumu ve en eski uygarlıklara ev sahipliği yapmış olması önemli rol oynamıştır. Kıbrıs’ın uluslararası kimliği üniversitenin ismi için ilham kaynağı oldu. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinin (UKÜ) vizyonu, Özer Boyacı’nın Kuzey Kıbrıs’taki yükseköğretimde kalitesi ve lider olma amacıyla kuruluşuna dayanmaktadır.

27 yıl sonra bu vizyonun sayısız başarı hikayeleri, dev kampüsü içerisinde benzersiz eğitim altyapısı, sürekli artan araştırma, sosyal sorumluluk, çevre ve kültür odaklı anlayışı ve yüzden farklı ülkede bulunan mezunları ile devam ediyor.

Bizimle İletişime Geç

Tüm akademik ve idari birimlerin iletişim detayları için Kampüs İletişim Rehberi sayfamızı ziyaret ediniz.

99258 Lefkoşa, Kuzey Kıbrıs
Tel