Web ve Sosyal Medya Koordinatörlüğü

Hakkında

Web ve Sosyal Medya Koordinatörlüğü üniversitenin dijital ve sosyal medya üzerinde kurumsal bütünlüğü korumak adına en güncel bilgiler ile üniversitenin tanınırlığını arttırır.

Birim alan gelişmelerini takip eder ve uygular. Medya araçları doğrultusunda analizler yapar. Yeni çıkan teknolojilere paralel olarak üniversite yararına olacak alanlarda fikirler üretir.

Misyon ve Vizyon

Web ve Sosyal Medya Koordinatörlüğünün misyonu; üniversitenin dijital ve sosyal medya üzerinde kurumsal bütünlüğün korunmasını sağlamak ve marka tanınırlılığını arttırmaktır.

Web ve Sosyal Medya Koordinatörlüğünün vizyonu; Ülke geneli en dinamik, en güçlü ve en ulaşılabilir web sitesinin devamlılığını sağlamak, sosyal medya kanalları üzerinde en aktif şekilde hedef kitleye ulaşmaktır.

Web ve Sosyal Medya Koordinatörlüğü
Rektörlük, R110